Druhý septembrový víkend v JM Vinárstve Doľany sa ponesie v duchu milovníkov burčiaku a vínka, no taktiež aj milovníkov behu so psom.

27. augusta 2018, jmvinar, Nezaradené

Tento rok sme si pre Vás v JM Vinárstve Doľany prichystali víkend plný behu, dobrej zábavy, vínka a samozrejme aj výborného burčiaku.

Sobotné ráno odštartujeme 4. kolom Slovenského Caniscrossového poháru, ktorý sa u nás tento rok bude konať na jeseň. Na rozdiel od iných vinárov sme sa v JM Vinárstve Doľany rozhodli svoje vinice otvoriť i počas oberačiek a toho najrušnejšieho obdobia v roku vinohradníka. Veľmi radi ľudí nalákame do našich viníc v Malokarpatskej vinohradníckej oblasti, aby mohli poochutnávať i náš Doľanský a Orešanský rajón. A tak sme v spolupráci s pani Marekovou pripravili beh so psom tento rok v našich septembrových viniciach. Súťažiť sa bude v disciplínach CANICROSS, BIKEJORING, SCOOTER, novinkou bude samostatná kategória pre psov do 15kg v Caniscrosse, keďže tie majú určitú nevýhodu oproti silnejším a ťažším psom. Trať bude dlhá 2-3km a povedie cez naše Doľanské vinohrady.

Popri tejto akcii u nás v areáli JM Vinárstvo Doľany budeme vítať hostí Dňa vo Vinohradoch, ktorý organizuje Malokarpatská vínna cesta v spolupráci s vinármi celej malokarpatskej oblasti. Deň vo vinohradoch sme poňali tento rok ako piknik a príjemnú zábavu počas druhej septembrovej soboty pre celú rodinu. Takže by sme boli veľmi radi, ak by si naši hostia poprinášali deky a spravili si pohodlie. Piknik bude prebiehať v ampelografickom vinohrade, kde budú môcť ochutnávať hrozná z rôznych odrôd. Neskôr môžete zájsť do našich priestorov, kde budete môcť poochutnávať naše lahodné vínka a svieže burčiaky z tohtoročnej úrody. Taktiež sa môžete tešiť na vyhliadkovú jazdu vinicami na Defendri, ale i prehliadku našej vinohradníckej techniky, s ktorou sa pečlivo staráme o naše vinohrady.

Budeme veľmi radi, ak sa rozhodnete stráviť túto pohodovú septembrovú sobotu práve s nami a prídete si k nám užiť krásny deň.
Tešíme sa na Vás, JM Vinárstvo Doľany.